023 534 1957

Mondhygiënist Heemstede

Mondhygiënst Ronald Brands

Ronald Brands is de mondhygiënist van Tandartspraktijk E M van Wijk in Heemstede. Hij leert onze patiënten om van jongs af aan goed voor hun gebit te zorgen. Toch kunnen er esthetische veranderingen optreden of onverhoopt problemen ontstaan bij uw gebit.

De mondhygiënist behandelt tandvleesaandoeningen en verkleuringen van de tanden, maar voert ook preventieve tandheelkundige behandelingen uit. Tevens kunt u bij onze tandartspraktijk terecht voor advies en informatie over uw mondhygiëne.

Maak online of telefonisch een afspraak met de mondhygiënist van Tandartspraktijk E M van Wijk. Voor een afspraak met de mondhygiënist hoeft u geen vaste patiënt van ons te zijn.

Afspraak maken023 534 1957

Wanneer brengt u een bezoek aan de mondhygiënist?

Voor een bezoek aan mondhygiënist Ronald Brands is geen verwijzing van de tandarts nodig. Wij raden een behandeling van onze mondhygiënist in de volgende gevallen aan:

  • Esthetische redenen
  • Bloedend tandvlees
  • Losstaande kiezen of tanden
  • Terugtrekkend tandvlees
  • Vieze smaak of slechte adem
  • Slechte mondhygiëne

Uiteraard kunt u ook bij andere problemen op het gebied van mondverzorging bij ons terecht. Dit kan ook als u geen patiënt bij onze tandartspraktijk in Heemstede bent. Lees meer over de tandheelkundige behandelingen.

Wat doet een mondhygiënist?

Als u om esthetische redenen ontevreden bent over uw gebit, dan kunt u bij onze mondhygiënist in Heemstede terecht. De mondhygiënist kan u ook helpen om mondproblemen te voorkomen. Dit doen wij onder andere door middel van voorlichting en volledige gebitsreiniging.

Ook bij mondproblemen kan een bezoek aan de mondhygiënist raadzaam zijn. Dit hoeven geen grote tandheelkundige problemen te zijn. Heeft u bijvoorbeeld last van bloedend of terugtrekkend tandvlees? Heeft u last van een slechte adem of loszittende tanden, en wilt u dit laten oplossen? Ronald Brands neemt uw problemen altijd serieus en zal een persoonlijk behandelplan opstellen, om problemen op het gebied van mondhygiëne effectief te kunnen behandelen.

Het verschil tussen de tandarts en de mondhygiënist

In de tandartspraktijk van tandarts E M van Wijk werkt zowel een tandarts als een mondhygiënist. Beiden houden zich bezig met tandheelkundige behandelingen, maar een mondhygiënist richt zich met name op preventie, mondverzorging en de behandeling van tandvleesziektes. Tot de werkzaamheden van mondhygiënisten behoren onder andere:

  • Advies en voorlichting
  • Gebitsreiniging
  • Verwijderen van tandsteen, tandplak en aanslag
  • Voorkomen, behandelen en genezen van ontstekingen aan tandvlees

Een doorverwijzing van een tandarts is hiervoor niet noodzakelijk.

Uw mondhygiënist in Heemstede

Ronald Brands heeft jarenlange ervaring in de mondzorgkunde. Hij onderzoekt hoe tandheelkundige problemen ontstaan en hoe deze problemen behandeld en voorkomen kunnen worden.

In onze tandartspraktijk in Heemstede zijn wij u graag van dienst bij alle tandheelkundige problemen en preventieve tandzorg. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 023 534 1957 of direct een afspraak maken via de onderstaande buttons:

Afspraak maken023 534 1957

Terug

Contact

Tandarts E M van Wijk
Herenweg 188
2101 MV Heemstede
Tel: 023 - 534 1957
E-mail: secretariaat @emvanwijk.nl

Recensies

Help ons door een recensie te schrijven

tandarts-em-van-wijk-beoordelen-op-google

Routeplanner